Gravering in het deksel informatie

Extra gravering aan de binnenkant van het deksel.

Om uw herinneringskist een uniek persoonlijk accent te geven, biedt een gravure aan de binnenkant van het deksel een schitterende toevoeging.

Elke gravure kan worden gepersonaliseerd met uw eigen tekst en gegevens. Onderzoek per gravure de beschikbare opties en de standaardformatting aan de hand van de door u verstrekte informatie.

Voor het combineren van verschillende sjablonen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Belangrijk: Voor elke gravure geldt dat als gegevens ontbreken, wij aannemen dat u dit element niet in de gravure wenst op te nemen. Indien u twijfelt en een proefdruk wilt bekijken voordat wij het deksel graveren, vermeld dit dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.

Gravering aan de binnenkant van het deksel

Sterrenbeeld

Bij de gravure van het sterrenbeeld is het sterrenbeeld zelf het middelpunt. De datum die is opgegeven, wordt boven het sterrenbeeld gegraveerd volgens het formaat in het sjabloon. Onder het sterrenbeeld worden de verstrekte geboortegegevens geplaatst. Enkel de aangeleverde geboorteinformatie wordt gegraveerd, aangezien niet iedereen over alle gegevens beschikt.

Gravering aan de binnenkant van het deksel

Naam + Gegevens

Bij de gravure van Naam + Gegevens wordt de verstrekte naam aaneengesloten gegraveerd, gevolgd door de datum eronder uitgeschreven zoals weergegeven in het sjabloon. De geboortegegevens worden eveneens gegraveerd conform het sjabloon, met '/' tussen de verschillende gegevens. Er worden uitsluitend de aangeleverde gegevens gegraveerd. Indien je bijvoorbeeld geen datum wenst, hoeft deze niet opgegeven te worden.

Gravering aan de binnenkant van het deksel

Eigen Text

Bij de gravure van eigen tekst kunt u ervoor kiezen een titel en eigen tekst te laten graveren. De tekst wordt netjes geformatteerd en gecentreerd. Standaard worden hartjes onder de tekst geplaatst; mocht u deze niet wensen, geef dit dan alstublieft aan.

Gravering aan de binnenkant van het deksel

Icoontjes + Text

Bij deze gravure wordt de datum bovenaan gegraveerd volgens het sjabloon, en de aangeleverde geboortegegevens samen met de icoontjes worden in het midden geplaatst. Indien u een tekst of gedichtje wilt toevoegen, kan dit worden opgegeven; deze tekst wordt onder de icoontjes geplaatst. Enkel de icoontjes en gegevens die worden aangeleverd, zullen worden gebruikt, hetzelfde geldt voor de eigen tekst of het gedichtje.

Gravering aan de binnenkant van het deksel

Text Icoontjes 2

Bij deze gravure kunt u kiezen voor een eigen tekst of gedichtje, dat het middelpunt van de gravure vormt. Het hartje blijft standaard boven de tekst. Onder de eigen tekst wordt de datum aangebracht, die altijd volgens het sjabloonformaat wordt weergegeven.Aan de onderkant van de gravure worden alleen de opgegeven geboortegegevens vermeld. Ook hier geldt dat uitsluitend de verstrekte elementen worden gegraveerd. Deze gravure kan eveneens alleen voor de icoontjes met datum ingezet worden; in zulke situaties is het niet nodig tekst op te geven.

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 490 reviews.