About Us

ONS VERHAAL

Mogelijk ken je ons van ‘Young Prints’, waar onze focus lag op gepersonaliseerde baby- en kinderkleding. Naarmate de interesse in lifestyleproducten en herinneringskisten groeide, hebben we besloten deze artikelen op te nemen in het assortiment van ‘Young Prints’.

De vraag naar deze nieuwe productlijnen bleef echter toenemen, waardoor er uiteindelijk geen ruimte meer was voor baby- en kinderkleding. Dit heeft ons geleid tot de oprichting van Hout&Herinnering. Inmiddels hebben we ons aanbod aanzienlijk verbreed en richten we ons volledig op lifestyleproducten, zoals herinneringskisten, fotoblokken en bewaarbundels.

Daarnaast zijn we gestart met het aanbieden van onze producten voor groothandel en private label. Als je interesse hebt om onze producten te verkopen of een eigen ontwerp met jouw merk wilt ontwikkelen, neem dan vooral contact met ons op.

WAAROM ZOU JE VOOR ONS KIEZEN?

Gratis Verzending

We verzenden jouw bestelling helemaal gratis als de orderwaarde boven de €100,00 uit komt.

Tevredenheidsgarantie

We zorgen er voor dat jij altijd tevreden bent met jouw bestelling. Mocht je vragen of klachten hebben twijfel niet om contact met ons op te nemen

Altijd Bereikbaar

We proberen altijd bereikbaar te zijn voor al jouw vragen, mochten we niet reageren heb even geduld ;)

0
+
BESTELLINGEN GEDAAN
0
WINKELS BIEDEN ONS AAN
0
%
POSITIEVE REVIEWS
De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 529 reviews.