3 Luxe afwerkingen voor de Herinneringskist

De 3 luxe afwerkingen van de herinneringskist

Ontdek welke voordelen elke afwerking ( mat, hoogglans en glitter ) met zich mee brengt en welke afwerking bij jou past.

Verschillende afwerkingen van de herinneringskist.

De bedrukte herinneringskisten kunnen op 3 verschillende manieren afgewerkt worden, elke afwerking heeft zo zijn eigen voordelen, ook heeft iedereen natuurlijk zijn persoonlijke voorkeur. Welke afwerking je ook kiest, er zit in ieder geval geen verkeerde keuze tussen!

De voordelen van elke afwerking.

Vergelijk de voordelen van elke afwerking. Alle afwerkingen zijn Water- en vochtbestendig en hebben een UV beschermende laag. Dit betekend dat de print niet verkleurd als deze lange tijd met zonlicht in aanraking komt. Dit betekend dat je jaren lang plezier kunt hebben van jouw mooie herinneringskist. Ga vooral voor de persoonlijke voorkeur, dit is wat er het meeste toe doet!

Hoogglans Afwerking

De hoogglans afwerking reflecteert licht op een manier waardoor kleuren prachtig worden benadrukt, wat een luxueuze uitstraling geeft. Echter, door deze lichtreflectie zijn vingerafdrukken en krasjes makkelijker zichtbaar.

De hoogglans toplaag is bestand tegen water en vocht en kan dus veilig met een vochtige doek worden schoongemaakt. Wees echter voorzichtig met wrijven, aangezien krasjes op een hoogglans oppervlak sneller te zien zijn

Mat Afwerking​

De matte afwerking wordt het meest gekozen voor onze herinneringskisten. Deze afwerking reflecteert minimaal licht, waardoor de opdruk vanuit alle hoeken goed zichtbaar blijft.

De matte afwerking biedt een krasbestendige toplaag die geen vingerafdrukken toont. Bovendien is deze afwerking water- en vochtbestendig, wat het mogelijk maakt om hem veilig met een vochtige doek schoon te maken.

Subtiele Glitter Afwerking

De subtiele glitter afwerking, een matte (korrelige) toplaag, reflecteert licht op specifieke punten. Onder kunstlicht glinstert deze afwerking opvallend mooi, terwijl het effect bij zonlicht iets minder is.

Door de korrelige structuur is de afdrukkwaliteit iets minder scherp dan bij matte en hoogglans afwerkingen, vooral bij foto's met veel detail en kleinere afbeeldingen. Deze afwerking is echter uitstekend geschikt als detail minder cruciaal is en een glittereffect gewenst is.

Deze afwerking is redelijk krasbestendig, toont geen vingerafdrukken, en is zowel water- als vochtbestendig, waardoor ze veilig met een vochtige doek gereinigd kan worden.

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 490 reviews.