3 Luxe afwerkingen voor de Herinneringskist

De 3 luxe afwerkingen van de herinneringskist

Ontdek welke voordelen elke afwerking ( mat, hoogglans en glitter ) met zich mee brengt en welke afwerking bij jou past.

Verschillende afwerkingen van de herinneringskist.

De bedrukte herinneringskisten kunnen op 3 verschillende manieren afgewerkt worden, elke afwerking heeft zo zijn eigen voordelen, ook heeft iedereen natuurlijk zijn persoonlijke voorkeur. Welke afwerking je ook kiest, er zit in ieder geval geen verkeerde keuze tussen!

De voordelen van elke afwerking.

Vergelijk de voordelen van elke afwerking. Alle afwerkingen zijn Water- en vochtbestendig en hebben een UV beschermende laag. Dit betekend dat de print niet verkleurd als deze lange tijd met zonlicht in aanraking komt. Dit betekend dat je jaren lang plezier kunt hebben van jouw mooie herinneringskist. Ga vooral voor de persoonlijke voorkeur, dit is wat er het meeste toe doet!

Mat Afwerking

De matte afwerking is de meest gekozen afwerking bij onze herinneringskisten.
Een matte afwerking weerspiegelt geen tot weinig licht wat zorgt dat de print duidelijk zichtbaar is vanuit elke hoek. 

Een matte afwerking zorgt voor een krasvaste toplaag waarop vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Ook is de matte afwerking waterbestendig en vochtbestendig waardoor deze met een gerust hart met een vochtige doek af gedaan kan worden.

Hoogglans Afwerking

De hoogglans afwerking weerspiegelt het licht mooi waardoor kleuren heel mooi tot hun recht komen, het geeft een luxe uitstraling. Omdat het licht zo weerspiegelt wordt heeft hoogglans als nadeel dat vingerafdrukken en krasjes sneller opvallen. 

De hoogglans toplaag is waterbestendig en vochtbestendig en kan dus ook met een gerust hart met een vochtige doek af gedaan worden. Pas hierbij wel op met wrijven omdat op een hoogglans laag krasjes sneller zichtbaar zijn. 

Subtiele Glitter Afwerking

De subtiele glitter afwerking is een matte (korrelige) toplaag welke licht reflecteert vanuit bepaalde punten. Als je deze afwerking onder een lamp houdt glinstert deze laag heel erg mooi, waarbij deze bij zonlicht wat minder glinstert. 

Omdat de laag wat korreliger is dan de overige afwerkingen is de print net wat minder scherp in vergelijking met de matte en hoogglans afwerking, dit is alleen relevant bij foto’s met veel detail en kleinere prints. Als detail minder belangrijk is maar het glitter je voorkeur heeft is deze afwerking zeker aan te raden!

De subtiele glitter afwerking is ook redelijk krasbestendig, laat geen vingerafdrukken zien, is waterbestendig en vochtbestendig en kan dus ook weer met een gerust hart met een vochtige doek af gedaan worden. 

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 350 reviews.