Herinneringskist Overlijden

HERINNERINGSEN

Herinneringskist ter nagedachtenis

Bewaar de herinnering aan je dierbare op een persoonlijke manier

MEMORYBOX

HERINNERINGSKIST

BEWAREN

OVERLIJDEN

Herinneringskist voor overlijden: 3 redenen om te kiezen voor een memorybox

Een veilige plek voor persoonlijke herinneringen

Bewaar foto's, brieven, sieraden en andere persoonlijke voorwerpen in een herinneringskist.

Helpt bij het verwerken van verdriet

Een herinneringskist biedt een tastbare manier om te rouwen en om de herinnering aan je dierbare levend te houden.

Uniek en persoonlijk ontwerp

Personaliseer de deksel van de kist met een naam, datum of ontwerp met foto voor een unieke en persoonlijke herinnering.

Bewaar de herinnering aan je dierbare op een persoonlijke en unieke manier met onze herinneringskisten

Het verlies van een dierbare is een van de moeilijkste dingen die we als mens kunnen doormaken. Het is dan ook belangrijk om manieren te vinden om hun herinnering levend te houden. Onze herinneringskisten bieden een prachtige manier om dit te doen.

Onze herinneringskisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je de perfecte kist kunt vinden om de herinnering aan je dierbare te bewaren. Je kunt zelfs de deksel van de kist personaliseren door deze te laten bedrukken met een naam, datum of een prachtig ontwerp met een foto erbij. Op deze manier creëer je een unieke en persoonlijke rouwbox, memorybox of herinneringsdoos.

Een persoonlijke en veilige bewaarplaats voor de herinneringen aan je dierbare - onze kisten van hoge kwaliteit

Onze kisten zijn niet alleen prachtig, maar ook van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan. Je kunt er persoonlijke spullen in bewaren zoals een lievelingsboek, sieraad, foto of andere herinneringen. Onze herinneringskisten bieden een veilige plek om deze spullen te bewaren en te koesteren.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste herinneringskist een gevoelige en persoonlijke keuze is. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van deze keuze. We hebben jarenlange ervaring in het maken van prachtige herinneringskisten en kunnen je advies geven over welke kist het beste bij jou past.

Dus of je nu op zoek bent naar een rouwbox, memorybox of herinneringsdoos, onze herinneringskisten bieden een prachtige manier om de herinnering aan je dierbare te bewaren. Bekijk ons assortiment en creëer een unieke en persoonlijke kist die past bij jouw wensen en behoeften.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze herinneringskisten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Slotje voor herinneringskist

Een gids voor herinneringskisten: antwoorden op veelgestelde vragen

Een herinneringskist is een kist of doos die speciaal is ontworpen om persoonlijke spullen en herinneringen van een overleden dierbare te bewaren en te koesteren. Het hebben van een herinneringskist kan helpen bij het bewaren van herinneringen aan de overledene en kan troost bieden aan nabestaanden. Herinneringskisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen gepersonaliseerd worden om ze nog specialer te maken.

Onze herinneringskisten zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: Klein (30x20x14cm), Middel (40x30x14cm), Groot (40x30x23cm) en XL (60x40x23cm). De meest bestelde maat is onze Grote herinneringskist van 40x30x23cm. Alle herinneringskisten kunnen worden aangevuld met een vakverdeling en een bak met 2 vakken kan op de vakverdeling worden geplaatst om extra opslagruimte te bieden.

Populaire personalisatiemogelijkheden voor herinneringskisten zijn onder meer het bedrukken van deksels met namen, data, quotes en foto’s van de overledene. Het personaliseren van de kist kan een extra persoonlijke touch geven en kan helpen om de herinneringen aan de overledene levend te houden. Het bedrukken van deksels gaat met UV bestendige inkt waardoor de herinneringskist lang mooi zal blijven.

Naast het bedrukken van de deksel met namen en foto’s, zijn er ook verschillende afwerkingsstijlen beschikbaar om jouw herinneringskist nog persoonlijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een mat, hoogglans of subtiele glitter afwerking voor de deksel van de kist. Dit geeft de kist een unieke uitstraling en helpt bij het bewaren van de herinneringen aan je dierbare op een stijlvolle manier. Het is ook mogelijk om de afwerking af te stemmen op de persoonlijkheid en voorkeuren van je dierbare, zodat het nog meer betekenis heeft voor jou en je familie.

Onze levertijd varieert afhankelijk van de drukte van het moment, maar ons streven is om de herinneringskist binnen 3-8 werkdagen te leveren. Mocht je de kist voor een bepaalde datum nodig hebben, geef dit dan aan tijdens het bestelproces of neem contact met ons op om te kijken of een spoedlevering mogelijk is op dat moment. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat de herinneringskist op tijd wordt geleverd.

Wij geloven dat het bewaren van herinneringen aan een dierbare essentieel is voor het helingsproces van een verlies. Onze herinneringskisten zijn bedoeld om te helpen bij het koesteren van deze herinneringen en het creëren van een veilige en mooie plek om ze te bewaren.
Roel & Angelique - Hout&Herinnering
0
+
Positieve Reviews
0
Gemiddelde beoordeling
0
Jaren ervaring
0
+
Tevreden klanten

Onze Blog

You've just added this product to the cart:

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 501 reviews.