Veelgestelde vragen

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Algemene veelgestelde vragen

Heb je een vraag en staat deze hier niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op via een van de beschikbare kanalen zoals Mail, Facebook of Instagram.

Interessant dat je ernaar vraagt; Hout en Herinnering kan op twee manieren worden geïnterpreteerd. ‘Houten Herinnering’ verwijst naar objecten zoals herinneringskisten of fotoblokken, gemaakt van hout. ‘Hout & Herinnering’ duidt op ons aanbod dat bijna volledig uit houten artikelen bestaat, allemaal ontworpen om bijzondere momenten vast te leggen.

De 60x40x23cm Herinneringskist (XL) is op dit moment de grootste kist in ons assortiment. Deze vind je terug onder het kopje ‘Kisten & Bewaarboxen’ en vervolgens ‘herinneringskisten’. Dit formaat herinneringskist is zowel volledig bedrukt als gegraveerd aan te schaffen. Klik hier

Alle producten die wij aanbieden zijn gepersonaliseerd en met de hand vervaardigd, waaraan wij veel zorg besteden. Natuurlijk streven we ernaar om je bestelling zo snel mogelijk af te ronden. De levertijd varieert van 2 tot 10 werkdagen, aangezien bestellingen op volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Indien je met spoed een bestelling nodig hebt, kun je dit gerust aangeven; we zullen dan bekijken of het mogelijk is om jouw bestelling met voorrang te behandelen.

Vrijwel al onze producten zijn gepersonaliseerd en specifiek volgens de wensen van de klant gemaakt, wat betekent dat deze niet geretourneerd kunnen worden. Indien je een niet-gepersonaliseerd product wenst te retourneren, is dit mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van je artikelen. Neem eerst even contact met ons op voordat je iets terugstuurt.

Absoluut, wij bieden ook cadeaubonnen aan. Deze kunnen voor elk gewenst bedrag worden uitgegeven. Voor het bestellen van een fysieke cadeaubon kun je gebruikmaken van deze link.

Jazeker, zodra je bestelling klaar ligt krijg je een berichtje. Voor afhalen spreken we dan samen een tijdstip af.

 

Omdat hout een natuurlijk materiaal is, kan het voorkomen dat jouw product noesten of verkleuringen bevat. We doen ons best om te voorkomen dat er open noesten op het product verschijnen, omdat deze scherpe randen kunnen hebben.

Verkleuringen en vlekken zijn altijd mogelijk en zijn kenmerkend voor een natuurproduct.

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 563 reviews.