Veelgestelde vragen

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Algemene veelgestelde vragen

Heb je een vraag en staat deze hier niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op via een van de beschikbare kanalen zoals Mail, Facebook of Instagram.

Leuk dat je het vraagt, je kunt Hout en Herinnering namelijk op twee manieren zien. ‘Houten Herinnering’, een houten herinnering zoals de herinneringskisten of fotoblokken.. of ‘Hout & Herinnering’, we hebben bijna alles van hout en alles om een mooie herinnering op vast te leggen ;)

 

 

De 60x40x23cm Herinneringskist (XL) is op dit moment de grootste kist in ons assortiment. Deze vind je terug onder het kopje ‘Kisten & Bewaarboxen’ en vervolgens ‘herinneringskisten’

 

Al onze producten zijn gepersonaliseerd en handgemaakt, daar besteden wij veel aandacht aan. Uiteraard proberen we je bestelling zo spoedig mogelijk te maken. We hanteren als levertijd 2 tot 10 werkdagen omdat de bestelling op volgorde van bestellen gemaakt worden. Mocht je haast hebben laat het ons dan gerust weten, dan kijken we of het mogelijk is om je bestelling naar voren te schuiven.

 

Bijna al onze producten zijn gepersonaliseerde en gemaakt naar wens van een bepaalde klant, dit houdt in dat deze niet terug te sturen zijn. Mocht je een niet gepersonaliseerd product willen terug sturen kan dat tot 14 dagen dagen na ontvangst van je spulletjes, stuur ons eerst even een berichtje vooraf.

 

Jazeker, wij hebben ook cadeaubonnen beschikbaar. Cadeaubonnen kunnen gemaakt worden voor een bedrag naar keuze. Neem hiervoor contact op via de Chat, mail, Instagram of Facebook.

 

Jazeker, zodra je bestelling klaar ligt krijg je een berichtje. Voor afhalen spreken we dan samen een tijdstip af.

 

Aangezien hout een natuurlijk product is kan het voorkomen dat er noesten of verkleuringen in je product zitten. We proberen te voorkomen dat er open noesten op jouw product komen omdat ze scherpe randen kunnen hebben.

Verkleuringen en vlekjes kunnen altijd voorkomen en horen bij een natuurlijk product.

 

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 350 reviews.