EXTRA OPTIES BIJ HERINNERINGSKISTEN

Gravering in deksel

Je kunt nu de binnenkant van het deksel laten graveren met een uniek ontwerp. Kies uit onze prachtige standaard ontwerpen, inclusief geboortegegevens en sterrenbeelden, of laat je eigen ontwerp maken. Creëer zo een persoonlijke en betekenisvolle herinneringskist die een onvergetelijk accent geeft aan de babykamer. Ontdek deze bijzondere mogelijkheid en bewaar kostbare momenten in stijl. Een gravering aan de binnenkant is mogelijk bij een Klein, Middel of Grote herinneringskist.

ZWANGERSCHAPSANKONDIGING

Fotoblok Clipboard

Een perfecte manier om te laten zien hoeveel je uitkijkt naar de komst van je kleintje, om de groei van je kleintje te volgen of als zwangerschapsaankondiging!

KOESTER ELK MOMENT!

Herinneringskisten

Geef je meest waardevolle momenten de aandacht die ze verdienen met onze collectie herinneringskisten. Of het nu gaat om het vieren van nieuw leven met de geboorte van je kind, het bewaren van je huwelijksmomenten of het herdenken van een geliefde, onze kisten bieden een prachtige en veilige opslag voor je meest kostbare herinneringen.

EEN KAARTJE VEREEUWIGD OP HOUT

Geboortekaartje op hout

Het geboortekaartje van je kindje is een van de meest waardevolle aandenkens die je hebt. Waarom zou je het niet vereeuwigen op een unieke manier?

250+

Tevreden babies, Papa's en mama's

Onze laatste Blog artikelen

Lees verhalen van klanten over hoe ze onze producten gebruiken.

nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gehouden van Korting, Acties en de nieuwste producten!

You've just added this product to the cart:

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 350 reviews.