About Us

Wie zijn wij?

Wie zit er achter Hout&Herinnering

Over Ons

Wij maken al een aantal jaren handgemaakte en gepersonaliseerde artikelen via onze webshop ‘Young Prints‘. Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met veel houten artikelen, veel nieuwe items passen niet bij het Young Prints concept wat zich vooral focust op baby en kinderspullen. Met deze reden hebben wij ‘Hout&Herinnering’ gestart.

Bij Hout&Herinnering vind je alle houten spullen die wij ook aanbieden bij Young Prints, zoals de geboorte- en herinneringskisten, naamblokken en tandenpotjes. Uiteraard vind je hier bij Hout&Herinnering nog veel meer leuke houten spullen om al jouw herinneringen in te bewaren of op vast te leggen.

Neem een kijkje, we zijn benieuwd wat je er van vindt!

Jaren lang plezier

Al onze prints worden gedrukt met UV bestendige inkt en nogmaals afgewerkt met een UV, Kras- en weersbestendige coating. Door deze methode hoef je geen zorgen te hebben over verkleuring en kun je er zeker van zijn dat je er jaren lang plezier van kunt hebben. 

De reden van deze goede bescherming voor alle prints is gedaan met het idee dat de geboorte- / Herinneringskisten zeker een generatie moeten overleven zodat deze mooie herinneringskisten doorgegeven kunnen worden. Niet alleen de kisten worden dus op deze hoogwaardige manier afgewerkt maar alle producten in onze webshop!

onze voordelen

Wat maakt ons speciaal?

De waardering van houtenherinnering.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 530 reviews.